mobah 132 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ عرض ادب من چند تا اکتیویتی ساختم و روی کامپیوتر تست هم کردم کاملا خوب بود ولی حالا که روی تبلت نصب کردم اولش یه خطا میاد و بعد لحظه ای بعد کلا بسته میشه خطا : waiting for IDE debugger to connect. میشه راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ می توانید گزینه (debug (rapid رو در بالا بیسیک 4 اندروید بزارید روی relese لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ مرسی debug رو روی releseگذاشتم درست شد الان رو تبلت هم جواب میده.عالی فقط الان تو نرم افزار بیسک4 اندروید ، مثل قبل نیست وقتی شبیه سازی میشه روی امولاتو قابلیت استپ کردن برنامه اپلکیشن در بیسک4 اندروید وجود نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ ببخشید یه ایراد دیگه این که من تو برنامه خروج رو میزنم برنامه ظاهرا خارج میشه ولی تو زیر برنامه ها باقی می مونه این بار دوباره بازش میکنم و دوباره خروج رو میزنم تا کاملا خارج میشه. میشه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ ببخشید یه ایراد دیگه این که من تو برنامه خروج رو میزنم برنامه ظاهرا خارج میشه ولی تو زیر برنامه ها باقی می مونه این بار دوباره بازش میکنم و دوباره خروج رو میزنم تا کاملا خارج میشه. میشه راهنمایی کنید دوست عزیز شما از هر برنامه ای ک خارج بشید و Exit کنید در پس زمینه گوشی باقی میمونه تنها بیسیک اینجوری نیست واسه خروج هم ExitApplication لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستم شما به چه شکلی دارید برنامه رو تست می کنید ؟ از طریق B4a Bridge و یا فایل APK رو جداگونه اجرا می کنید ؟ این خطا نیستش دوستم ، وقتی شما رو حالت Debug برنامه رو کامپایل می کنید زمان تست این پیفام نمایش داده میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اول باید با نرم افزاری که توی گوشی نصب میکنی ( B4a Bridge ) بیای اتصال بین بیسیک و تبلتتو ایجاد کنی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mobah 132
عرض ادب
من چند تا اکتیویتی ساختم و روی کامپیوتر تست هم کردم کاملا خوب بود ولی حالا که روی تبلت نصب کردم اولش یه خطا میاد و بعد لحظه ای بعد کلا بسته میشه
خطا :
waiting for IDE debugger to connect.
میشه راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.