milad19 113 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ باسلام خدمت دوستان یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده شایدم خیلی پیش پاافتاده باشه*گاز* این ورژن کد رو چطور باید نوشت که ورژن برنامه بشه مثلا 2.1 یا 3.5 و... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ ورژن کد فقط یه عدده بقه چیزایی که میزاری تو ورژن نیم بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ تشکر اما این نتیجه ای که میخوام حاصل نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ من دقیق نمیفهمم سوالتو! ولی ببین ورژن خیلی چیز عجیبی نیس که! اول شروع اکتیویتی Main همچین کدایی رو میبینی: #VersionCode: 1 #VersionName: 1.1 VersionCode عدد صحیح میتونه باشه! یعنی اعشاری قبول نمیکنه. ولی اینی که تو داری میگی یعنی مثلا 2.1 و 4.3 رو باید توی VersionName بذاری. من جوابو براساس چیزی که از سوالت متوجه شدم گفتم، اگه این نیس جوابت لطفا واضحتر بپرس. موفق باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
volume 10 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسی من که جوابمو گرفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milad19 113
باسلام خدمت دوستان
یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده شایدم خیلی پیش پاافتاده باشه*گاز*
این ورژن کد رو چطور باید نوشت که ورژن برنامه بشه مثلا 2.1 یا 3.5 و...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.