yasin011 285 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سلام من میخوام این کد رنگ رو به یه ابزاری معرفی کنم. چطوری رنگ ابزارو این شکلی کنم ؟! کد رنگ #C2185B اینطوری نه Activity.Color = Colors.Red لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ezraiil 20 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ با rgb کد رو به rgb تبدیل کن بعد قرار بده ----------------- با این سایت تبدیل کن http://hex2rgba.devoth.com بعد از RGB گرفتن کد زیر رو قرار بده EditText1.Color = Colors.RGB(0, 188, 212) کدی که من استفاده کردم #00BCD4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ با rgb کد رو میتونی بدی ؟! مثلا کد رنگ من همون بالاییه . من نتونستم با rgb کار کنم تاپیک زدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ درود شما اگر از نسخه 5 به بالا استفاده کنید در خود بیسیک در منوی tools گزینه color picker هست و کد HEX رو بهش میدید و RGB رو به دست میارید و به این صورت استفاده میکنید : Colors.RGB(525,25,3) این یک مثال بود... اگر ورژن پایین تر دارید در color picker فوتوشاپ کد hex رو میزنید و RGB رو بدست میارید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سلام شاید بنده بد متوجه شده باشم شما برای رنگ دادن به ویو ها و .... به صورت کد هگز به صورت زیر عمل کنید : Activity.Color = 0xE4E4E2 و اگه دوست داشتید از داخل برنامه به صورت دستی این مقدار هگز رو وارد کنید به شکل زیر کد بنویسید : Activity.Color = Bit.ParseInt(text.Replace("#", ""), 16) که رشته ورودی رو به عدد در مبنای 16 تبدیل می کنه. برای مثال کاربر به این شکل رنگ وارد می کنه : #8f8f8f موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ باید کد رنگ هگزا دسیمال رو ببرید توی فتوشاپ یا نرم افزار های مشابه تا کد RGB اش رو بدست بیارید. که کد RGB این میشه. Activity.Color = Colors.RGB(194,24,91) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yasin011 285
سلام من میخوام این کد رنگ رو به یه ابزاری معرفی کنم. چطوری رنگ ابزارو این شکلی کنم ؟!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.