امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ خب توضیحات نداره ولی خب برنامه کاملا متریاله و 90% مانور برنامه روی پوش هاشه و دارای پوش نوتیفیکیشن حرفه ای همراه با آیکون و بنر اختصاصی میباشد و مهم ترین بخش برنامه ابداع و رونمایی از پوش پنل حرفه ایه که به جای نوتیفیکیشن، تبلیغات به صورت آنی روی صفحه ی گوشی در حالتی که باشه ظاهر میشه و همراه با عکس کاور و آیکون و متن طولانی و قابل اسکروله که بازدهی خیلی بالایی نسبت به پوش نوتیفیکیشن داره دمنوش ها و انواع نوشیدنی ها در کافه بازار یه تشکر ویژه هم از شهاب عزیز برای اسکرین شات های برنامه : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ezraiil 20 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ درود شاهکار کردید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ خارق العادست!!!!! بسیار بسیار زیباست! واقعا شاهکاره.... 20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ خيلي عاليه آقاي شاهدي.واقعا هم شما و هم اندرويد استوديو شاهكاريد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ سلام استاد شاهدی با اینکه میشه گفت کلا وقتی مینوشتیش بودم و میدیدمش اما خدایی عالیه هر وقت میبینمش حال میکنم brilliant work لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ عالیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ باریکلا به آقا امین... واقعا آفرین. حرفی نمیشه زد دیگه چی بگم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ashena 128 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ سلام اقا شاهدی برنامتون عالیه موفق باشید خداییش حسودیم شد بهتون اقا یکی بگه مگه چند تا اندروید داریم . من تو همین بیسیک 4 اندرویدش موندم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ فوق العاده زیبا و حرفه ای است! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ انتظار دارید ایراد بهش بگیریم!!! این محشره ، عالی ! چی بگم ! 20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ سلام! عالیه... موفق باشید!!! خیلی منتظز آموزش هاتون هستم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام بسیار عالیه. جای ویو ها خیلی خوب چیده شده و گرافیک هم عالی. منتظر برنامه های بعدی تون هستم. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ خیلی هم عالی ولی ای کاش از Tochwiz UI تو HTC One استفاده نمیکردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ خیلی هم عالی ولی ای کاش از Tochwiz UI تو HTC One استفاده نمیکردی Touchwiz هموطن نه Tochwiz، خوبه که خوشکله ، سلیقه شهابه مورد پسنده ما هم هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ Touchwiz هموطن نه Tochwiz، خوبه که خوشکله ، سلیقه شهابه مورد پسنده ما هم هست آره متاسفم هموطن ، آره خشگله اما به Touchwiz توهین میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farham1 16 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ درود گرافیک عااااااالی خسته نباشید استاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ ممنون از همگی ، برنامه رفت توی کافه بازار ، منتظر نظراتتون هستم :دی دمنوش ها و انواع نوشیدنی ها در کافه بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ آقا من تازه دیدم تاپیکو شاهکار کردی هم قاره ای خیلی زیباس شک نکن دانلود خوبی داره <3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ عالی بود. به نظر میرسه خیلی روش کار کردین. درسته؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ آقا من تازه دیدم تاپیکو شاهکار کردی هم قاره ای خیلی زیباس شک نکن دانلود خوبی داره <3 ممنون شیرمرد عالی بود. به نظر میرسه خیلی روش کار کردین. درسته؟ خیلی که ته ولی یه هفته ای طول کشید ، چون اولین برنامم با استودیو بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.