siroos12 14 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام علیکم،چطور من با کلیک روی لیبل مورد نظرم رنگ لیبلم تغییر کنه؟؟؟؟دوستان کسی کدشو میدونه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام شما بعد تو رویداد Activity Create اون اکتیویتی ای که لیبلت توش هست، بیا یه چیزی رو چک کن به شکل زیر Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If File.Exists(File.DirInternal,"rang.txt") = True Then Dim color As Int color = File.ReadString(File.DirInternal,"rang.txt") If color = 1 Then label1.textColor = color.red else If color = 2 Then label1.textColor = Colors.Blue End If else If label1.textColor = Colors.Black End If End Sub اوکدیم گفتیم چک کنه اگه یه فایل بود، متنشو بخونه، اگه متنش 1 بود رنگ رو بذاره قرمز مثلا و اگه 2 بود بذار ابی اگرم گلا همچین فایل نبود بذاره مشکی(پس وقتی میذاره مشکی که باره اول اومدیم تو اپ) حالا تو رویداد کلیک گفتم مثلا بیاد رنگ رو قرمز کنه و عدد یک هم ذخیره کنه Sub lbl_Click label1.textColor = Colors.Red File.WriteString(File.DirInternal,"rang.txt","1") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ دوستان دستت تون درد نکنه،ولی من تغییر رنگ لیبل رو گفتم نه رنگ متن. فکر کنم بد توضیح دادم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ خوب شما این کد رو label1.Color = Colors.Red بجای label1.textColor = Colors.Red بذار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ باید از باتن استفاده کنید ی باتن بذارید رو لیبل و الفاش رو صفر کنید Sub button1_Down label1.TextColor=Colors.Red End Sub Sub button2_Up label1.TextColor=Colors.Black End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ شما تویActivity creat کد های زیر رو بزن Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If File.Exists(File.DirInternal,"rang.txt") = True Then Dim color As Int color = File.ReadString(File.DirInternal,"rang.txt") If color = 1 Then label1.Color = colors.red End If else If label1.Color = Colors.Black End If End Sub توی ساب lbl_Click هم کد های زیر رو بزن Sub lbl_Click label1.Color = Colors.Red File.WriteString(File.DirInternal,"rang.txt","1") End Sub اینجا رنگ لیبل رو قرمر گاشتم رنگ دیگه میخای اونجا ها که نوشته red رو عوض کن رنگ مورد نظر تو بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام برادرم سوال رو توی عنوان میپرسید؟ لطفا پستتون رو ویرایش کنید و سوال رو در پستتون بپرسید این از این Sub lbl_Click label1.textColor = Colors.Red label1.color = Colors.Blue End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام برادرم سوال رو توی عنوان میپرسید؟ لطفا پستتون رو ویرایش کنید و سوال رو در پستتون بپرسید این از این Sub lbl_Click label1.textColor = Colors.Red label1.color = Colors.Blue End Sub نه منظورم این بود که وقتی لیبل رو زدم رنگ که تغییر کرده همون بمونه برنگرده به حالت اول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ شما وقتی توی action کلیک دستور تغییر رنگ رو میدی با اولین کلیکی که بشه تغییر میکنه. منظورتو متوجه نمیشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ ببین شما باید تنظیمات مربوط به تغییر رنگ رو در یه فایل تکست ذخیره کنید و بگید اگه رنگ عوض شد تنظیمات توی اون فایل ذخیره بشه و بعدش بیاین به برنامه بگید اگه اون فایل وجود داشت که رنگ رو از اونجا بگیره در غیر این صورت رنگ اولیه رو نشون بده متاسفانه کد نویسیش رو نمی دونم فقط می دونم این راهش هستش که دیگه واسه همیشه این رنگ بمونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام علیکم،
چطور من با کلیک روی لیبل مورد نظرم رنگ لیبلم تغییر کنه؟؟؟؟
دوستان کسی کدشو میدونه؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.