arastooms 1,046 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام به همه عزیزان و اساتید گروه من یک دیتا بیس 2 ستونی دارم در برنامه ستون اوا نام - ستون دوم سال تولددر اکتیویتی دکمه ای طراحی کردم که با فشار دادن اون یک فایل به آدرس ایمیل یوزر ارسال میشه و با این قسمت و دستورات و کتابخانه ارسال و ... مشکلی ندارم مشکلم اینجاس که میخام با فشار دادن این دکمه از جدول 2 ستونی من یک خروجی ساخته بشه ( ترجیحا اکسل یا ورد یا حتی txt) ,و اون فایل ارسال بشه ممنون میشم من رو در جهت ساخت این فایل راهنمایی کنید با تشکر از همه عزیزان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ Dim sql As SQL Dim cur As Cursor Dim matn As String ' ' 'dasturate initialize ' ' cur=sql.ExecQuery("SELECT * FROM data") For i=0 To cur.RowCount-1 cur.Position=i matn=matn&CRLF&"info","sotute aval: "&cur.GetString("sotuneAval")&" || sotune dovom : "&cur.GetString("sotuneDovom") Next File.Writestring(File.DirDefaultExternal,"etelaat.txt",matn) شما quey خودت رو بنویس و به جای اسم sotuneAval و sotuneDovom اسم ستون های خودت رو بنویس ، کل ستون های شما به صورت یه فایل متنی توی پوشه مورد نظرتون ثبت میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه عزیزان و اساتید گروه
من یک دیتا بیس 2 ستونی دارم در برنامه
ستون اوا نام - ستون دوم سال تولد
در اکتیویتی دکمه ای طراحی کردم که با فشار دادن اون یک فایل به آدرس ایمیل یوزر ارسال میشه
و با این قسمت و دستورات و کتابخانه ارسال و ... مشکلی ندارم
مشکلم اینجاس که میخام با فشار دادن این دکمه از جدول 2 ستونی من یک خروجی ساخته بشه ( ترجیحا اکسل یا ورد یا حتی txt) ,
و اون فایل ارسال بشه
ممنون میشم من رو در جهت ساخت این فایل راهنمایی کنید
با تشکر از همه عزیزان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.