mostafa_bah 10 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ با عرض سلام خدمت دوستان و استادان بزرگوار من مشکل اینو دارم که برنامه YouWave Androidمن نمیتونم اپلیکیشن های که میسازم باهاش تست کنم مجبورم اپلیکیشن هارو بریزم رو موبایلم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نیما قبادی 246 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام دوست عزیز TeamViewer داری اگه داری بده تا بیام مشکلتو ببینم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ با عرض سلام خدمت دوستان و استادان بزرگوار من مشکل اینو دارم که برنامه YouWave Androidمن نمیتونم اپلیکیشن های که میسازم باهاش تست کنم مجبورم اپلیکیشن هارو بریزم رو موبایلم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم سلام عزیز طبق این عکس انجام بده عکس 1 :[ATTACH=CONFIG]145[/ATTACH] عکس 2 :[ATTACH=CONFIG]144[/ATTACH] موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ با سلامدوست عزیز TeamViewer داری اگه داری بده تا بیام مشکلتو ببینم در مرحله ی آخر TeamViewer رو پیشنهاد بدید خواهشا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 alione 14 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ با سلام دوستان من youwawe رونصب کردم اما موقع رلیز کردن نمی تونه youwawe رو تشخیص بده و بهم وصل شه فقط باید با apk نصب کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نیما قبادی 246 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ با سلام برنامه youWave رو ران کنید و از طریق عکس های زیر عمل کنید 1. 2. امیدوارم مفید باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 maxnet12 10 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ سلام چطور میشه تصاویری در youWave قرار داد که در گالاری آن نمایش دهد کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نیما قبادی 246 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ در درایوc:// قسمت یوزر کامپیوتر و بعد اسم خودسیستم یعنی ویندوزی که نصب کردن جاست و یه پوشه ای به اسم YouWave هست.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa_bah 10
با عرض سلام خدمت دوستان و استادان بزرگوار
من مشکل اینو دارم که برنامه YouWave Androidمن نمیتونم اپلیکیشن های که میسازم باهاش تست کنم مجبورم اپلیکیشن هارو بریزم رو موبایلم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده