davood1382 302 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان من چهار تا اهنگ تو برنامم دارم که به دو تا دسته ی دوتایی تقسیم میشن و هر دو تایی براساس یک شرایطی پخش میشه حالا می خوام اگر اهنگ اولی یا دومی تموم شد اهنگ سومی یا چهارمی پخش شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام ممنون میشه کاری کرد که یک ساب برای دو تا اهنگ باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام ممنون میشه کاری کرد که یک ساب برای دو تا اهنگ باشه شما چهار تا آهنگ دارید ، اینارو به دو بخش تقسیم کردین ، برای هر بخش یه مدیا پلیر جدا تعریف کنید و ایونت جدا... یکیشو اختصاص بدید به دوتای اول و اون یکیشم به دوتای دوم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام. وقتی میخواید مدیا پلیر رو فعال کنید از Initialize2 استفاده کنید یه ایونت بهش بدید. m.Initialize2("m") بعد مدیا پلیر یه ایونت تموم شدن پخش داره که اینجا میشه گفت آهنگ بعدی رو پخش کنه. Sub m_Complete وقتی آهنگ قبلی تموم شده میشه اینجا گفت اهنگ بعدی رو پخش کنه End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
davood1382 302
سلام دوستان من چهار تا اهنگ تو برنامم دارم که به دو تا دسته ی دوتایی تقسیم میشن و هر دو تایی براساس یک شرایطی پخش میشه حالا می خوام اگر اهنگ اولی یا دومی تموم شد اهنگ سومی یا چهارمی پخش شه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.