amir00700 66 ارسال شده در 5 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2015 من میخوام مثلا فایل هایی که با فرمت jpg هستن رو تو ی مسیری مثل sdcard/test هستن رو بگیرم و اپلود کنم اپلودش رو میتونم با پست فایل انجام بدم فقط این که چطور بگیرم و بگم تو حلقه فور تمام فایل های این ادرس اپ بشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 5 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2015 سلام ;کداش: Dim l As List l=File.ListFiles(File.DirRootExternal&"/اسم پوشه" ) For i=0 To l.Size-1 Dim n As String n=l.Get(i) If n.EndsWith(".png") OR n.EndsWith(".jpg") Then ListView1.AddSingleLine(n) End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 5 بهمن، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2015 سلام ;کداش: Dim l As List l=File.ListFiles(File.DirRootExternal&"/اسم پوشه" ) For i=0 To l.Size-1 Dim n As String n=l.Get(i) If n.EndsWith(".png") OR n.EndsWith(".jpg") Then ListView1.AddSingleLine(n) End If Next ینی من بخوام دونه دونه اپ کنم اینطوریه کدش؟ Dim hh As HttpJob (hh.Postfile("link daryaft",File.DirRootExternal&"/test/"&n,n لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 6 بهمن، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2015 استاد جواب من؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 6 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2015 استاد جواب من؟ بله اینطوری: Dim hh As HttpJob hh.Initialize("hh",Me) hh.Postfile("link daryaft",File.DirRootExternal&"/test/",n) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir00700 66
من میخوام مثلا فایل هایی که با فرمت jpg هستن رو تو ی مسیری مثل sdcard/test هستن رو بگیرم و اپلود کنم
اپلودش رو میتونم با پست فایل انجام بدم فقط این که چطور بگیرم و بگم تو حلقه فور تمام فایل های این ادرس اپ بشن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.