amir00700 66 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ من میخوام مثلا فایل هایی که با فرمت jpg هستن رو تو ی مسیری مثل sdcard/test هستن رو بگیرم و اپلود کنم اپلودش رو میتونم با پست فایل انجام بدم فقط این که چطور بگیرم و بگم تو حلقه فور تمام فایل های این ادرس اپ بشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام ;کداش: Dim l As List l=File.ListFiles(File.DirRootExternal&"/اسم پوشه" ) For i=0 To l.Size-1 Dim n As String n=l.Get(i) If n.EndsWith(".png") OR n.EndsWith(".jpg") Then ListView1.AddSingleLine(n) End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام ;کداش: Dim l As List l=File.ListFiles(File.DirRootExternal&"/اسم پوشه" ) For i=0 To l.Size-1 Dim n As String n=l.Get(i) If n.EndsWith(".png") OR n.EndsWith(".jpg") Then ListView1.AddSingleLine(n) End If Next ینی من بخوام دونه دونه اپ کنم اینطوریه کدش؟ Dim hh As HttpJob (hh.Postfile("link daryaft",File.DirRootExternal&"/test/"&n,n لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ استاد جواب من؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ استاد جواب من؟ بله اینطوری: Dim hh As HttpJob hh.Initialize("hh",Me) hh.Postfile("link daryaft",File.DirRootExternal&"/test/",n) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir00700 66
من میخوام مثلا فایل هایی که با فرمت jpg هستن رو تو ی مسیری مثل sdcard/test هستن رو بگیرم و اپلود کنم
اپلودش رو میتونم با پست فایل انجام بدم فقط این که چطور بگیرم و بگم تو حلقه فور تمام فایل های این ادرس اپ بشن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.