alijon2690 5 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه سوال دارم کسی یه سورس داره بده من می خوام که مثل شیرت یا زاپایا شیر کنه یا لاقل با بلوتوث لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز برنامه ShareIt یا Zapya یا امثال اون همچین چیز ساده ای نیستن اگر هم سورسی باشه شک نکنید با جاواست ولی واسه ارسال فایل به وسیله وایفای و بلوتوث با AsyncStream میشه انجام داد که جزء کتابخونه RandomAccessFile هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alijon2690 5 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز برنامه ShareIt یا Zapya یا امثال اون همچین چیز ساده ای نیستن اگر هم سورسی باشه شک نکنید با جاواست ولی واسه ارسال فایل به وسیله وایفای و بلوتوث با AsyncStream میشه انجام داد که جزء کتابخونه RandomAccessFile هست ببخشید میشه سورسش یا ادرسشو بزارید البته با کتابخونه اش ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alijon2690 5
سلام دوستان
یه سوال دارم
کسی یه سورس داره بده من
می خوام که مثل شیرت یا زاپایا شیر کنه یا لاقل با بلوتوث
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.