Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سلام شاید واسه شما هم یکم سخت باشه ک بخواید واسه 10تا دکمه 10تا OnClick جدید بسازید با این روش میتونید با ی ساب از چند دکمه استفاده کنید خیلی کارو ساده تر میکنه در اندروید استودیو و جاوا خوب اول ک میایم معرفی میکنیم دکمه هارو : Button button1, button2, button3; سپس در OnCreate میایم ادرس دهی میکنیم و ی ساب ایجاد میکنیم و با Case ک مشابهش رو در بیسیک داشتیم مشخص میکنیم کلیک هر دکمه رو : public void onCreate(Bundle bundle) { super.onCreate(); ... button1 = (Button) findViewById(R.id.button1); button2 = (Button) findViewById(R.id.button2); button3 = (Button) findViewById(R.id.button3); button1.setOnClickListener(this); button2.setOnClickListener(this); button3.setOnClickListener(this); } @Override public void onClick(View v) { switch(v.getId()) { case R.id.button1: /کد های کلیک دکمه1 break; case R.id.button2: /کدهای کلیک دکمه2 break; } } موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
V4hid مهمان ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ با سلام کد ها ایراد داره چک کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ با سلام کد ها ایراد داره چک کنید لطفا سلام عزیزکدها ایرادی ندارن شما احتمالا کپی و پیست کردین آقا الیاس ساختار کار رو گفتن __________________________ فکر کنم خودم متوجه یه اشتباه شدم میگم بهشون درست کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ ببینید عزیز باید بیاین کلاستو(اکتیویتی یا فرگمنت هست دیگه احتمالا) ایمپنت کنین به آن کلیک لیسنر که خاصیتشو بگیره یعنی شما اون کدا رو داخل اکتیویتیتون استفاده کردین بیاین جلو اسم کلاس مثلا اینجوریه public class MainActivity extends Activity ( یا AppcompatActivty و .. ) شما اینجوریش کنین public class MainActivity extends Activity implents View.OnClickListener امیدوارم مفید بوده باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
V4hid مهمان ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سلام عزیز کدها ایرادی ندارن شما احتمالا کپی و پیست کردین آقا الیاس ساختار کار رو گفتن __________________________ فکر کنم خودم متوجه یه اشتباه شدم میگم بهشون درست کنن داداشم تازه کارا هم دیگه کپی پیست نمیکنن شما هم اول کد رو ببین بعد دیگران رو متهم کن به کپی پیست و ممنون به خاطر چک کردنتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ داداشم تازه کارا هم دیگه کپی پیست نمیکنن شما هم اول کد رو ببین بعد دیگران رو متهم کن به کپی پیست و ممنون به خاطر چک کردنتون قصد جسارت نداشتم ببخشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.