mclub 20 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان خسته نباشید یه حالتی هست که کاری انجام میشه مثل لودینک پر میشه این حالت رو میخواستم بدونم چجوری بسام و کارم که کپی کردن فایل هست رو باهاش منطبق کنم ممنون یا علی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ مقدار seekbar تو با تعداد فایل های کپی شدت یکی کنی ردیفه . توی تابع change value لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ شما میتونید از کتابخانه CostumProgressDialog استفاده کنید ولی متاسفانه واسه دانلودش لایسنس نیازه http://www.b4x.com/android/forum/threads/lib-customprogressdialog.27358/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mclub 20 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mclub 20 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ خواهشا بیشتر راهنمایی کنید آقای amirsafari نمونه کدی چیزی من زیاد وارد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ درود، کتابخانه ای که آقای عرفانی فرمودن رو براتون پیوست کردم. فکر میکنم کمک خوبی براتون باشه. رمز عبور: answercenter.ir CustomProgressDialog-answercenter.ir.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mclub 20
سلام دوستان خسته نباشید
یه حالتی هست که کاری انجام میشه مثل لودینک پر میشه
این حالت رو میخواستم بدونم چجوری بسام و کارم که کپی کردن فایل هست رو باهاش منطبق کنم
ممنون
یا علی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.