amirsafari 116 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام توی item click لیست ویوو از value که یه object به عنوان یه string استفاد کنم . چطور میشه تبدیل نوع انجام داد؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سلام ببینید من سایت مرجع رو هم بررسی کردم String رو میتونید به Int تبدیل یا Convert کنید ولی Object رو گمون نکنم بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ درود، شما اگه موقع اضافه کردن آیتم به لیست ویو، ReturnValue رو از نوع رشته متنی (string) قرار داده باشید، در رویداد ItemClick مقدار Value هم String خواهد بود. تو بیسیک نیاز چندانی به تبدیل نوع متغیرها به یکدیگر ندارید، میتونید Value رو Log کنید تا مقدارش رو ببینید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsafari 116
سلام دوستان من میخوام توی item click لیست ویوو از value که یه object به عنوان یه string استفاد کنم . چطور میشه تبدیل نوع انجام داد؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.