pejman 24 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سلام اساتید متاسفانه مدتیه مشکلی واسم پیش اومده موقع کامپایل ارور میده بدون دلیل بیسیک حذف کردم در جای دیگه هم نصب کردم بازم ارور میده این تصویر ارور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pejman 24 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ باتشکر بازم مشکل حل نشد یعنی درست میشه ولی وقتی کتابخونه ها رو extract میکنم تو محل جدید باز ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ فقط کتابخانه هایی که لازم دارید رو بردارید و کپی کنید در ضمن : به هیچ وجه فایل Libraries مسیر نصب بیسیک قبلی رو Copy Past نکنید توی مسیر نصب جدید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pejman 24 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ کپی پیست نمیکنم دانلود کردم و extract لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ کپی پیست نمیکنم دانلود کردم و extract کار هایی که توی پست خطای run Hook ذکر کردم رو انجام بدید و فقط کتابخانه هایی که نیاز دارید رو کپی کنید احتمالا فایلی که شما دانلود کردید مشکل داره الکی خودتون رو درگیر نکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سلام خطای ران هوکه اقای ایزدی اموزش درست کردنشو گذاشتن در تاپیک زیر http://answercenter.ir/topic/5006-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-runhook-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7/ اگر کاری ک گفتن رو کردید و نشد دیگه باید ویندوز عوض کنید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pejman 24
سلام اساتید
متاسفانه مدتیه مشکلی واسم پیش اومده
موقع کامپایل ارور میده بدون دلیل
بیسیک حذف کردم در جای دیگه هم نصب کردم بازم ارور میده
این تصویر ارور
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.