حمید زارع 331 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سلام من میخام با کد نویسی یه ستون جدید به جدوام در دیتابیس اضافه کنم این رو با جستجو پیدا کردم : Sub CreateTables SQL1.ExecNonQuery("DROP TABLE IF EXISTS table2") SQL1.ExecNonQuery("CREATE TABLE table2 (name TEXT, image BLOB)") End Sub ولی این اگه قبلاً جدول وجود داشته باشه پاکش میکنه و یه جدول جدید میسازه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ درود، اینو یه امتحانی بکنید: Sub CreateColumn(tableName as String,columnName as String,columnType as String) SQL1.ExecNonQuery("ALTER TABLE "&tableName&" ADD COLUMN "&columnName&" "&columnType) End Sub بعنوان مثال برای ساخت ستونی از نوع Text به نام Test در جدول tbl1 به اینصورت عمل کنید: CreateColumn("tbl1","Test","TEXT") ممنون میشم نتیجه رو اعلام کنید. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ ممنون خود خودشه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
من میخام با کد نویسی یه ستون جدید به جدوام در دیتابیس اضافه کنم
این رو با جستجو پیدا کردم :
ولی این اگه قبلاً جدول وجود داشته باشه پاکش میکنه و یه جدول جدید میسازه ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.