siroos12 14 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سلام علیکم، دوستان من میخوام ی کادر بزارم برای برنامم ولی نمیدونم چطوری، اگه کسی بلده یاد بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ چه کادری؟ منظورت کادر واسه وارد کردن عدد یا متنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ چه کادری؟ منظورت کادر واسه وارد کردن عدد یا متنه؟ از این کادر ها که گوشه متن هست رو میگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ از این کادر ها که گوشه متن هست رو میگم کدوم کادر عزیز؟؟ من که اصلا متوجه نمیشم. اگه تونستین یه عکس نمونه بذارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ کدوم کادر عزیز؟؟ من که اصلا متوجه نمیشم. اگه تونستین یه عکس نمونه بذارید. بفرما اینو میگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iraj_astara 97 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ بفرما اینو میگم 1317881407_kadr.11.jpg این یک عکس هست که وسطش خالیه ، اصلا کادر یا حاشیه نیست ، تنها عکس میتوتید عکس رو در اکتیویتی لود کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ آقای عزیز خودمم میدونم اما در ایت تایپک گفته کادر نه عکس http://answercenter.ir/topic/8380-%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B0%D9%87%D8%A8%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ خوب شما یه ایمیج ویو بذار بعد عکس تون رو بذارید داخلش ایمیج ویو رو هم بذارید زیر همهی ویو هاتون یا اگر هم کارتون قرار صد در صد باشه بذارش واسه بگراند اکتیویتی یا لایتتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ آقای عزیز خودمم میدونم اما در ایت تایپک گفته کادر نه عکس http://answercenter.ir/topic/8380-%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B0%D9%87%D8%A8%DB%8C/ برادر شما اشتباه منظورمو فهمیدی من گفتم کادر چون برای کادر استفاده میکشه این یه عکس هست وطبق گفته های دوستان عمل کن که یه ایمیج ویو بزار و... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام علیکم،
دوستان من میخوام ی کادر بزارم برای برنامم ولی نمیدونم چطوری،
اگه کسی بلده یاد بده.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.