perkas 37 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سلام چطور میشه بعد از ارسال ناتیفکشن یک اکتیویتی بصورت اتوماتیک لود بشه ( مثل وایبر ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سلام کدام نوتیفیکشن؟؟ نوتیفیکشن معمولی یا سایت پارس؟؟ توی نوتیفیکیشن دادن معمولی میتونید مشخص کنید که بره به کدوم اکتیویتی... Dim n As Notification n.Initialize n.AutoCancel=True n.Icon="icon" n.SetInfo("onvan","matn",main) n.Notify(1) من اینجا نوشتم بره به Main... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
perkas 37 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ از طریق پارسه هم میشه ؟؟ بصورت اتومات میره به main یا بباید روش کلیک کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ ببینید شما در اون اکتیویتی که داده های جیسون رو پردازش می کنید ، لسم اکتیویت که در پنل به صورت جیسون ارسال کردید رو دریافت کنید و با دستور StartActivity باز کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
perkas 37 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ ببینید شما در اون اکتیویتی که داده های جیسون رو پردازش می کنید ، لسم اکتیویت که در پنل به صورت جیسون ارسال کردید رو دریافت کنید و با دستور StartActivity باز کنید. این روشهایی که میگین باید روی ناتیفکشن کلیک بشه تا اکتیویتی باز بشه من میخوام اتومات باز بشه دیدین وقتی وایبر پیغام آپدیت میده یا پی ام جدید یا ناتیفکشن جدید میده یه فرم کوچیک اتوماتیک باز میشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ بنده از سایت Parse استفاده نکردم ، اما اگه اشتباه نکنم یه اکتیویتی ماژول داره که به محض ورود به داخلش کد وارد شدن به بازار توش نوشته شده یا باز کردن لینک توی مرورگر... اگه همینطوره ، میتونید جای اون کد اکتیویتی ای که مد نظرتون هست رو استارت کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
perkas 37 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ ??? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
perkas 37 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ من یه اکتیویتی مثل وایبر طراحی کردم حالا میخوام ناتیفکشن که دریافت شد اتوماتیک اون اکتیویتی فعال بشه و ظاهر بشه از طریق سایت پارسه میخوام فعال بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
perkas 37
سلام
چطور میشه بعد از ارسال ناتیفکشن یک اکتیویتی بصورت اتوماتیک لود بشه ( مثل وایبر )
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.