a4-france 10 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ سلام دوستان یه کتاب فرستادم بازار میگه اگه میخاد غیر رایگان منتشر بشه باید امکاناتی مانند جستجو در محتوا، افزودن مطالب به علاقه*مندی*ها و تغییر اندازهٔ فونت اضافه شود. کسی هست ین امکاناتو برام اوکی کنه؟؟؟ جبران میکنم براش ایدی فقط بده بهم خودم ادد میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ سورس کتاب داخل فروشگاه همه این امکاناتو داره تو انجمن هم آموزشاش هس کامل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a4-france 10 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ سورس کتاب داخل فروشگاه همه این امکاناتو داره تو انجمن هم آموزشاش هس کامل سورس فروشگاهی نیست آخه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
a4-france 10
سلام دوستان یه کتاب فرستادم بازار
میگه اگه میخاد غیر رایگان منتشر بشه باید امکاناتی مانند جستجو در محتوا، افزودن مطالب به علاقه*مندی*ها و تغییر اندازهٔ فونت اضافه شود.
کسی هست ین امکاناتو برام اوکی کنه؟؟؟
جبران میکنم براش
ایدی فقط بده بهم خودم ادد میدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.