naser sahami 90 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سلام علیک دوستان من چطوری میتونم گوشه مولتی پنل عکس اد کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیزاگرلایوت مولتی پنلتون با کد هست. اول ایمیج ویوتون رو با کد تعریف کنید وبعد از pnl.addview استفاده کنید برای اضافه شدن ایمیج ویو به هر کدوم از پنل ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ نه با کد نیس تو دیزاینر لطفا با کد توضیح بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ اگه با دیزاینر باشه راحت تره -داخل دیزاینر روی پنلتون ایمیج ویو رو قرار بدین اگر که عکسی که میخاین بزارین تکراری نیست و تغییر میکنه میتونید تصاویر رو شماره گذاری کنیدوبا یه حلقه تصاویر رو لود کنید.موفق باشین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ برای هر ایتم یکی میخوای بزاری یا همشون یکی هستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ برای هر ایتم مخصوص بگی که خیلیم عالی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ خب شما اسم هر عکس رو بزار توی دیتابیس و اینجور بنویس imag1.bitmap =loadbitmap (file.dirassets, cur1.GetString ("pic")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ دوستان من از این کد استفاده کردم همچین اروری داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
naser sahami 90
سلام علیک دوستان من چطوری میتونم گوشه مولتی پنل عکس اد کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.