ehspor 37 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ سلام کسی از دوستان می دونه چطور یک پنل رو می شه به ی شکل غیر منظم در اورد مثلا ی ربع دایره و در ضمن قسمتهای برید شدش ترنس پرنت باشه مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehspor 37 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ کمک *عطسه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ سلام، آره دوست عزیز امکانش هست. عکس زیر رو ببین: تو این عکس 2 تا پنل روی هم هستن، پنل زیری ColorDrawable و رنگشم سبز هستش. ولی پنلی که رو جلوتر از اون قرار داره BitmapDrawable هستش و یک عکس PNG رو نمایش میده. عکس PNG که نمایش میده اینه: همونطور که میبینی، قسمت هایی از عکس Png که چیزی در اون قسمت نیس و خالیه، به اصطلاح Transparent هستش و فضای پشتش معلومه! فکر میکنم فهمیدی چیکار کنی! عکستو با فتوشاپ و فرمت PNG بساز و تو پنل بارگذاری کن. موفق باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehspor 37 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ فکر کنم من منظورمو بد گفتم من می خوام خود پنل مثلا به شکل ی مثلث بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ منظورت اینه که توی کدنویسی، شکل مستطیل پنل رو مثلث ببینی؟؟؟ نه این امکان نداره بلکه توی نمایش اون به کاربر میتونی هرشکلی که میخوای بهش نسبت بدی. به جای این عکسی که من روی پنل گذاشتم تو میتونی شکل خودتو بذاری. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehspor 37 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ یعنی پنلم می خوام ی شکلی بغیر از مربع یا مثتطیل باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ امکان ترسیم دایره از توی محیط دیزاینر با استفاده از قابلیت corner radios هست که باید مقدارش رو برابر با 112 یا 113 بذاری اما در مورد رسم شکل های دیگه راهی نیست مگر اینکه از imageview استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehspor 37 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ حالا ی سوال دیگه این قابلیت تو بیسیک نیست یا کلان اندروید این قابلیت رو نداره . و ایا با ایکلیپس میشه اینکارو کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ehspor 37
سلام کسی از دوستان می دونه چطور یک پنل رو می شه به ی شکل غیر منظم در اورد مثلا ی ربع دایره
و در ضمن قسمتهای برید شدش ترنس پرنت باشه
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.