رضا جابرپور 179 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ انتخاب عکس و اسکرین شات از برنامه http://s5.picofile.com/file/8160661350/axroax.rar.html کتابخانه به پیوست می باشد ببخشید فراموش کردم رمزگذاری کنم دوستان شرمنده من همچنان مشکل آپلود دارم برای همین نتونستم عکسی چیزی کنارش بزارم . سورس کد نمایش تصویر را کامل گذاشتم تا بتونید کل درایوتون را ببینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ ممنونم بابت زحمتی که کشیدی داداش ولی عزیز یه توضیحی عکسی متنی تکه کدی هم میزدی تنگش بهتر نبود؟ اینجور آموزش ها یکمی تو ذوق میزنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali123ali123 4 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ عالی بود ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ ali123ali123 : دوست عزیز اگه نظر خاصی در مورد موضوعی ندارید لطفا با زدن دکمه تشکر از نویسنده تشکر کنید تا از ارسال اسپم جلوگیری بشه. پیشاپیش از همکاریتون ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.