arastooms 1,046 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سلام به همه اساتید به سیک بار میخام مینیمم بدم برای تعریف سایز تکس لیبلنمی دونم دستورش چی ماکزمم رو داره خودش ولی از 0 شروع میشه من میخام از 14 شروع بشهچه دستوری باید استفاده کنمبا تشکر از همه عزیزان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ @, Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Private lb As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Private s As SeekBar s.Initialize("s") s.Max=40 Activity.AddView(s,10%x,10%y,80%x,10%y) lb.Initialize("lb") lb.Text="test" lb.Gravity=Gravity.CENTER_HORIZONTAL+Gravity.CENTER_VERTICAL Activity.AddView(lb,10%x,20%y,80%x,40%y) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub s_ValueChanged (Value As Int, UserChanged As Boolean) lb.TextSize=Value+14 End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ مرسی دوست عزیز با این قسمت کد کارم حل شد پست رو پاسخ داده اعلام میکنم دوستان مدیر قفل کنند تا دیگران در صورت لزوم استفاده کنند تشکر Sub s_ValueChanged (Value As Int, UserChanged As Boolean) lb.TextSize=Value+14 End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه اساتید
به سیک بار میخام مینیمم بدم برای تعریف سایز تکس لیبل
نمی دونم دستورش چی
ماکزمم رو داره خودش ولی از 0 شروع میشه
من میخام از 14 شروع بشه
چه دستوری باید استفاده کنم
با تشکر از همه عزیزان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.