omid1377 44 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان من لیست ویوم مثلا 36000 تا اسم داره چطور می تونم کاری کنم تدریجی لود بشه وسرعت برنامم پایین نیاد؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سلام. لیست ویو واسه لودش مشکل ایجاد نمیشه. اما اگه سعی دارید کم کم لود کنید ، لیست ویو position اسکرول نداره که وقتی به آخر رسید بقیش لود بشه. میتونید تایمر بذاریدو مثلا 1000تا 1000تا لود کنید... ولی بازهم میگم آیا هنگ میکنه که اسرار به لود تدریجی دارید؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omid1377 44 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ نه هنگ نمیکنه ولی من که گوشیم مثلا مشخصاتش بالاست دو سه ثانیه طول می کشه دیتابیسم فرهنگ معین و 32024 تا کلمه داره وتا لیست ویو لودش میکنه در اولین اجرای برنامه دو سه ثانیه طول می کشه و این خوب نیست اره اگه راهی باشه تا تدریجی لود بشه عالی میشه و ارزشش رو داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
omid1377 44
سلام دوستان
من لیست ویوم مثلا 36000 تا اسم داره
چطور می تونم کاری کنم تدریجی لود بشه وسرعت برنامم پایین نیاد؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.