ali2016 54 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ تو انجمن خیلی گشتم ولی نفهمیدم که mainfest چیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ درود، مانیفست رو میتونید شناسنامه برنامتون در نظر بگیرید! اطلاعاتی از قبیل نام برنامه، آیکون، تم، حداقل ورژن اندروید مورد نیاز،نام پکیج برنامه، حالت نمایش برنامه، دسترسی های برنامه و ... رو میشه در اون قرار داد. App Manifest | Android Developers با توضیح 1 خطی فکر نمیکنم بیشتر از این بتونم توضیح بدم! موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ این تاپیک اینجا چی کار میکنه ؟؟ باس بره تو بخش پرسش پاسخ نه برنامه های کاربران مدیران رسیدگی ؛ رسیدگی مدیران خخخخخخخ والا ولی فک کنم باید تاپیک بسته بشه چون جوابشون رو گرفتن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farham1 16 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ منیفت قسمتی هست که شما میتوانید تنظیماتی به برنامه اضافه کنید مثلا : نمایش تبلیغات عدد تم دستررسی به اینترنت و ... توضیح خواصی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ در خیلی موارد که بعضی مفاهیم در برنامه نویسی رو متوجه نمیشید میتونید با ترجمه کلمه ای که براتون نامفهومه، معنی اش رو بفهمید. Manifest همون شناسنامه هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ این تاپیک اینجا چی کار میکنه ؟؟ باس بره تو بخش پرسش پاسخ نه برنامه های کاربران مدیران رسیدگی ؛ رسیدگی مدیران لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ واو مرررررسسسسیییییی ملتفط شدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اساتید یه تعریف یه خطی براش وجود نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ خودم متوجه شدم که کجاست در نوار بالای صفحه در منوی Project گزینه ای به نام منیفست مجود دارد که از طریق آن میتوان تم نرم افزار خود را تغییر داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali2016 54
تو انجمن خیلی گشتم ولی نفهمیدم که
mainfest چیست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.