e251 12 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ سلامممم خسته نباشید تبلیغات پوش رو هر چقدر گشتم نتونستم چیزی ازش پیدا کنم؟؟؟چجوریه؟؟؟ چجوری رو برنامم اعمالش کنم؟؟؟ ممنون شرمنده تاپیک زدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ سلام این اموزش رو جایی رایگان فکر نکنم بدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ آموزش گام به گام PushNotification سایت Parse http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=22 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ سلام ایا میشه رو برنامه هایی که الان با تبلیغات عدد کار میکنن جایگزین کرد یه سوال دیگه سایت پارسه مشکلات ثبت نامش حل شده آیا اموزش استفاده از سایت پارسه تو محصولاتتون هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ سلام رو برنامتون هم میتونید عدد بزارید هم پوش سایت پارس هم مشکلی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ نه متوجه منظورم نشدی میگم برنامه قبلیم با عدده الان تو کافه بازار هست میتونم الان جای اون برنامم از پوش استفاده کنم و جایگزین اون کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ نه متوجه منظورم نشدی میگم برنامه قبلیم با عدده الان تو کافه بازار هست میتونم الان جای اون برنامم از پوش استفاده کنم و جایگزین اون کنم جای چی ؟ جایگزین چی ؟ فقط کافی پوش نوتیفیکشن رو به برنامتون اضافه کنید . بعد برنامتون آپدیتش کنید همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان برای ارسال پوش حتما باید قبل از انتشار برنامه اون کدهای نوتیفیکیشن رو توی سورس برنامه قرار داده باشیم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان برای ارسال پوش حتما باید قبل از انتشار برنامه اون کدهای نوتیفیکیشن رو توی سورس برنامه قرار داده باشیم؟؟ بله دوست عزیز.بله یه سری کد مانیفست و ماژول باید به برنامتون اد کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
e251 12
سلامممم
خسته نباشید
تبلیغات پوش رو هر چقدر گشتم نتونستم چیزی ازش پیدا کنم؟؟؟چجوریه؟؟؟
چجوری رو برنامم اعمالش کنم؟؟؟
ممنون
شرمنده تاپیک زدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.