feizabadi 10 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ عکس رو مشاهده کنید. این برنامه برای ساخت کتاب اندروید هست شما هم دانلود کنید اسمش Android Book App Maker هست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parsaid 10 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز من installer_r23.0.2-windows و jdk-8u25-nb-8_0_1-windows-x64 و jre-8u25-windows-x64 رو هم نصب کردم ولی بازم این خطا رو میده!!؟ ممنون میشم لطف کنین و جواب بدین ارادتمند 09144201567 --------------------------------------------------------- عکس رو مشاهده کنید. این برنامه برای ساخت کتاب اندروید هست شما هم دانلود کنید اسمش Android Book App Maker هست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parsaid 10 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ دوست عزیز هم Java Runtime رو نصب کردم و هم نرم افزار رو کامل رجیستر کردم ولی بازم مشکل حل نشد!!؟ ممنون میشم کمکم کنین 09144201567 ----------------------------------------------------- خب داداش این کتاب رو نمیشه تو مارکت ها برای فروش یا رایگان بزاری مگه اینکه همینجوری واسه خودت بسازی شما جاوا رانتایم رو دان کن حل میشه احتمال دوم هم بنظرم ریجیستر نکردی برنامه رو اما اگه میخوای کتابی بسازی که بشه تو مارکت بزاری واست این سورس رو پیشنهاد میکنم http://shop.basic4android.org/?p=107 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ خب داداش این کتاب رو نمیشه تو مارکت ها برای فروش یا رایگان بزاری مگه اینکه همینجوری واسه خودت بسازی شما جاوا رانتایم رو دان کن حل میشه احتمال دوم هم بنظرم ریجیستر نکردی برنامه رو اما اگه میخوای کتابی بسازی که بشه تو مارکت بزاری واست این سورس رو پیشنهاد میکنم http://shop.basic4android.org/?p=107 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
feizabadi 10 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ داداش اگه برنامش رو داری برام آپ میکنی یا یه لینک بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ عکس رو مشاهده کنید. این برنامه برای ساخت کتاب اندروید هست شما هم دانلود کنید اسمش Android Book App Maker هست . بزودی امین یکی از اساتید انجمن کتابساز پیشرفته تر از این رو منتشر میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ به دو دلیل برنامه ت صددرصد توسط مارکت رد میشه 1 از کتابساز استفاده کردی 2 موضوع برنامه از خطوط قرمز اکثز مارکت ها هست بهتره برنامه نویسی b4a رو از پایه یاد بگیری هم ساده هست هم سریع هم قدرتمنده هم وسیع اوف عجب شعری شد*خنده* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
feizabadi 10
عکس رو مشاهده کنید.
این برنامه برای ساخت کتاب اندروید هست شما هم دانلود کنید اسمش Android Book App Maker هست .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.