siroos12 14 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ سلام علیکم. کسی نیست بدون این خطا چیه و چطوری رفعش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ دوستان این ارور مال این حرفا نیست من کل پروژه هامو تست کردم این ارور مربوط به run hook الانم هر کاری کردم نتونستم رفعش کنم ویندوزمم عضو کردم اما فایده نداشت.فایل ها رو حذف کردم و از اول نقب کردم ی جای دیگه اما بازم فایده نداشت.چیکار کنم الان؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سلام فک کنم با زبونایی مثه java یا سی شارپ اشتباه گرفتید(دارید اینستنس میگیرید ازش و نمیدونم سمیکالن گذاشتید و ... ) به شکل زیر مقدار بدید فکر کنم درست شه dim pcBA as PCBA استفاده از متغیر pcBA لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سلام توی خطا به این موضوع میشه پی برد که کلاس PCBA دارای 3 آرگومان برای کانستراکتور هستش ولی خب 2 ورودی به این تابع داده شده و نمی تونه این تابع رو اجرا کنه. شما کد مربوط به aa رو اینجا قرار بدید ببینیم چه عملی رو انجام دادید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام علیکم.
کسی نیست بدون این خطا چیه و چطوری رفعش کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.