mehran7880 33 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سلام. خسته نباشید آیا میشه یک ویوو رو جست و جو کرد؟ مثلا نام یک ویوو رو از بانک اطلاعاتی بگیرم و روش تغییراتی اعمال کنم. تو سی شارپ که این امکان بود. ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ منظور من این بود که نمیدونم نام کنترل چی هست. و مثلا از بانک اطلاعاتی یا هر جای دیگه یک رشته ای بدستم میاد که نام کنترل هست. الان چطور می تونم از این رشته استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ درود مثلا چه View ای ؟ و چه تغییراتی اعمال کنید ؟ مثال بزنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ مثلا checkbox رو تیکش رو تغییر بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ توی هر رویداد که دوست دارید خب بگید : checkbox1.checked = true یا checkbox1.checked = false لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran7880 33
سلام. خسته نباشید
آیا میشه یک ویوو رو جست و جو کرد؟ مثلا نام یک ویوو رو از بانک اطلاعاتی بگیرم و روش تغییراتی اعمال کنم.
تو سی شارپ که این امکان بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.