sajadakbari 163 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه لیست ویو چند ستونه لازم دارم. مثل عکسی که پایین گذاشتم. میخواستم لطف کنید اگه سورس یا اطلاعی از نحوه ساختش دارید . اینجا قرار بدید لطفا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ عزیزم این لیست ویو نیست مولتی پنل هست که آموزش های تصویریش توی انجمن موجوده و بسیار در موردش بحث شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ ممنون آقای ایزدی اما توی آموزشی که خودتون ساخته بوید چند ستونه نبود. تک ستون بود به چه شکل میشه به چند ستون تغییرش داد؟؟ در ضمن من یک تاپیک ایجاد کرده بودم. نمیدونم چرا دوتا ایجاد شده. سرعت اینترنت من پایینه اما دوبار کلیک نکردم. لطف کنید اون یکی رو پاک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ دوســت عزیز این آموزش تو قســمت { آموزش های تصویری } موجود هستش که آقای مجید آرتا تهیه کردن اینم لینک : آموزش تصویری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام
دوستان من یه لیست ویو چند ستونه لازم دارم. مثل عکسی که پایین گذاشتم.
میخواستم لطف کنید اگه سورس یا اطلاعی از نحوه ساختش دارید . اینجا قرار بدید لطفا.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.