farham1 16 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان من تبلیغات عدد رو در برنامه گذاشتم اما همش یک بنررو نشان میده ، جریان چیه چیزی رو باید تغییر بدم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سلام برنامتون تو بازار تایید شده؟ شاید بخاطر اینه که بصورت ازمایشی فعال کره اید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ جریان خواصی نیست اون طرفی که بنرش رو هی نشون میده پول زیادی داده واسه این هم تبلیغاتش توی اولویت قرار می گیره ولی اگه توی مثلا یه بازده زمانی همش فقط یه تبیلغ نشون میده شاید مشکل داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farham1 16 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ نه تایید شده من کد رو در منیفست گذاشتم 2هفته هست همش یک بنر سفید نمیدانم باید چه کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ ا نه تایید شده من کد رو در منیفست گذاشتم 2هفته هست همش یک بنر سفید نمیدانم باید چه کار کنم از حالت ازمایشی خارج کردین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سلام باید از تو منیفست از حالت تست خارجش کنی و apk برنامت رو دوباره بار گذاری کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
farham1 16
سلام دوستان
من تبلیغات عدد رو در برنامه گذاشتم
اما همش یک بنررو نشان میده ، جریان چیه
چیزی رو باید تغییر بدم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.