m007moh 181 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من ی دیتا بیس دارم که مجموعه ای قیمت تو اون قرار داره حالا میخوام تو نرم افزارم نمودار گرافیکی اون رو قرار بدم (نمودار خطی) اگه کسی میدونه واسه طراحی نمودار چکار باید کنم ممنون میشم لطف کنه و کمکم بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ شمــا می تونید از برنامه های Office مثل Exel برای ساخت نمودار خطی استفاده کنی موقعه ساختش هم می تونین از روش اسکرین شات بگیرین و ب برنامه اتون یا در دیتابیس قرار دهیــــد آموزش Exel در اینترنت موجوده با یک سرچ پیدا می کنین موفق بآشیــــن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ درود خدمت شما : http://answercenter.ir/index.php?app=forums&module=forums§ion=attach&tid=144 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ شمــا می تونید از برنامه های Office مثل Exel برای ساخت نمودار خطی استفاده کنی موقعه ساختش هم می تونین از روش اسکرین شات بگیرین و ب برنامه اتون یا در دیتابیس قرار دهیــــد آموزش Exel در اینترنت موجوده با یک سرچ پیدا می کنین موفق بآشیــــن نه داداش این چه روشی هست که دیگه پیشنهاد میدید. اصلا استاندارد و خوب نیست . برای ساختن نمودار ازکتابخونه هایی که برای ساخت نمودار هستن استفاده کنید دقیقا یک هفته ی پیش من یک کتابخونه جدید که برای نمودار داخل سایت اصلی بود رو دیدم خیلی هم امکاناتت داشت chart رو سرچ کنید کتابخونه هاش میاد براتون . عالی هستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
m007moh 181
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من ی دیتا بیس دارم که مجموعه ای قیمت تو اون قرار داره
حالا میخوام تو نرم افزارم نمودار گرافیکی اون رو قرار بدم (نمودار خطی)
اگه کسی میدونه واسه طراحی نمودار چکار باید کنم ممنون میشم لطف کنه و کمکم بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.