salmana 174 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ توضیحش: برین خودتون تجزیه و تحلیلش کنین basic4android.org2.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ فک کنم اسمش match باشه. سورس جالبیه تو یکی از نرم افزارام استفاده کردم.*خنده* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m.h_1998 2 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ :areuok: :areuok: :areuok: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erfan.sajjadie 12 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ توضیحش: برین خودتون تجزیه و تحلیلش کنین http://answercenter.ir/attachment.php?attachmentid=627&stc=1 این کداش خیلی زیاده با نصف این کدم میشه بازی شبیه این را ساخت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ خیلی کاربردی بود سپاس، اسم بازیش هم pair هس ک بازی معروفیه، فقد نکته ای ک هس اینه ک حس میکنم کدنویسیش میتونه ی کم کمتر شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ خیلی کاربردی بود سپاس، اسم بازیش هم pair هس ک بازی معروفیه، فقد نکته ای ک هس اینه ک حس میکنم کدنویسیش میتونه ی کم کمتر شه بله دیگه تاپیکی که مال 2 سال پیش باشه معلومه که میشه کد نویسیش از اونی که هست کمتر باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erfan.sajjadie 12 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سورس بازی pair با کد بسیار کم تر همراه با زمان بندی. http://s1.picofile.com/file/8264157350/match_Game.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ بله دیگه تاپیکی که مال 2 سال پیش باشه معلومه که میشه کد نویسیش از اونی که هست کمتر باشه جملتونو خوندم ترکیدم از خنده، شرمنده بخدا، من 3 ماه نبودم اصن قوانین یادم رف،ن این ک یادم رفته باشه، حواسم نبود اصن، اینم ک اسپم محسوب میشه، مدیریت پووووووووزززززززشششششششش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.