amir00700 66 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ من میخوام به طور مثال روی یه باتونی کلیک شد ایتم هایی که تو اسپینر تکراری(یه اسم مثلا دو تا باشه) رو حذف کنم چطور این کارو کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/9222-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%A2%DB%8C%D8%AA%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B1%DB%8C-spinner/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ کسی نمیدونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ بیشتر توضیح بدید...برنامتون چیکار مینه؟! اصلا چرا باید آیتم های مثل هم وجود داشته باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir00700 66
من میخوام به طور مثال روی یه باتونی کلیک شد ایتم هایی که تو اسپینر تکراری(یه اسم مثلا دو تا باشه) رو حذف کنم
چطور این کارو کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.