siroos12 14 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ سلام علیکم. دوستان من ی اکتیویتی گذاشتم برا تنظیمات و تنظیماتمو با loadlayout لود کردم الان میخوام روی یک لیبل که در حلقه فور انداختمش تنظیماتم رو اعمال کنم.لازمه که بگم لیبل در حلقه ی فور داخل ی اکتیویتی دیگه است و متن دیتابس رو انداختم رو لیبل. حالا چطور نظیمات رو اعمال کنم رو حلقه فور؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ منظورت تغییر فونت و رنگ و ... هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ منظورت تغییر فونت و رنگ و ... هست؟اره با textsize لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/3063-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%88%D8%A8-%D9%88%DB%8C%D9%88-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87/ این یکی از آموزش ها هست توی انجمن چند دقیقه سرچ کن، حتما به نتیجه میرسین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/3063-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%88%D8%A8-%D9%88%DB%8C%D9%88-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87/ این یکی از آموزش ها هست توی انجمن چند دقیقه سرچ کن، حتما به نتیجه میرسین من از داخل دیتابیس متنمو خودندم و در حلقه فور انداختم فکر نکنم به دردم بخوره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ من از داخل دیتابیس متنمو خودندم و در حلقه فور انداختم فکر نکنم به دردم بخوره. توی انجمن سرچ کنید حتما به نتیجه میرسین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ والا من سرچ کردم داخل سایت چیزی دست گیرم نشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ سلام از مولتی پنل استفاده می کنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ سلام از مولتی پنل استفاده می کنید ؟ بله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ میشه توضیح بدید که اطلاعات رو کجا ذخیره می کنید ؟ دیتابیس ؟ فایل تکست ؟ توی دیتابیس به چه شکل هستش ؟ یک جدول جداگونس و یا به شکل دیگه ؟ یک توضیحی بدید تا راهنماییتون کنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ میشه توضیح بدید که اطلاعات رو کجا ذخیره می کنید ؟ دیتابیس ؟ فایل تکست ؟ توی دیتابیس به چه شکل هستش ؟ یک جدول جداگونس و یا به شکل دیگه ؟ یک توضیحی بدید تا راهنماییتون کنیم. اصلا من ذخیره نکردم تنظیمات رو چطور در دیتابیس ذخیر کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ برادر بهتره شما ابتدا ذخیره کردن تنظیمات رو یاد بگیرید بعد اعمالش رو در قسمت جستجو کلمه ی تنظیمات رو جستجو کنید N تا تاپیک براتون نمایش داده میشه موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام علیکم.
دوستان من ی اکتیویتی گذاشتم برا تنظیمات و تنظیماتمو با loadlayout لود کردم الان میخوام روی یک لیبل که در حلقه فور انداختمش تنظیماتم رو اعمال کنم.لازمه که بگم لیبل در حلقه ی فور داخل ی اکتیویتی دیگه است و متن دیتابس رو انداختم رو لیبل.
حالا چطور نظیمات رو اعمال کنم رو حلقه فور؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.