amir00700 66 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ من میخوام با گت المنت بفهمم یه کلس نیم چندتا تو این صفحه هستش یکی از دوستان این کد رو بهم گفتن webs.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('index',true,document.getElementsByClassName('device-name').lenght)") و یه ساب Sub index (amir1 As String) Msgbox(amir1,"") End Sub من وقتی ران میگیرم توی مسیج باکس مینویسه undefined در صورتی که 6 تا همچین کلسی توی این صفحه وجود داره نظر بقیه دوستان چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ درود تست نکردم گرفتن lenght رو اما جست و جو کردم همین روش درسته احتمالا حدس میزنم classname رو دارید اشتباه وارد میکنید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ درود تست نکردم گرفتن lenght رو اما جست و جو کردم همین روش درسته احتمالا حدس میزنم classname رو دارید اشتباه وارد میکنید ! من با همین کلس نیم دارم کار میکنم تو کد هام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ کسی نمیدونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ درود. lenght رو اشتباه نوشتی. اینجوری بنویس: length لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir00700 66
من میخوام با گت المنت بفهمم یه کلس نیم چندتا تو این صفحه هستش
یکی از دوستان این کد رو بهم گفتن
و یه ساب
من وقتی ران میگیرم توی مسیج باکس مینویسه
undefined
در صورتی که 6 تا همچین کلسی توی این صفحه وجود داره
نظر بقیه دوستان چیه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.