dostmobile 329 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیز من یه لیست ویو دارم که حالت کشویی گزاشتم که مخفی میشه و نمایش داده میشه میخوام همیشه در حال اجرا باشه یعنی تو هر برنامه ای برم بتونم با کشیدن صفحه به سمت مورد نظر لیست ویو رو مشاهده کنم لیست ویو من حالت اسلاید منو داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ سلام. یعنی تو هرجای گوشی که باشید بیاد اون لیست ویو نمایان بشه؟؟؟ اینجوری که میشه پنجره شناور... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ اره تقریبا همون اما یه سرویس در حال اجرا میخواد دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ اره تقریبا همون اما یه سرویس در حال اجرا میخواد دیگه سورس پنجره شناور توی سایت آقای آقاخانی فکر کنم موجود باشه ، رایگان نیست. باید با اون کار بکنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام دوستان عزیز
من یه لیست ویو دارم که حالت کشویی گزاشتم که مخفی میشه و نمایش داده میشه
میخوام همیشه در حال اجرا باشه
یعنی تو هر برنامه ای برم بتونم با کشیدن صفحه به سمت مورد نظر لیست ویو رو مشاهده کنم
لیست ویو من حالت اسلاید منو داره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.