mehranarzani 39 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ دوستان بعد چن دقیقه قبل امار رو چک کردم 267 کلیک بود و موجودیم تا الان 20 هزار بود الان صفحه رو رفریش کردم موجودی دیروزو نشون میده یعنی 14 هزار تومن خب الان برای من 279 کلیک خورده برای امروز و بابت این کلیک ها فقط 300 ریال بهم داده چرا اینطور شده چرا یهویی موجودی امروزم صفرشد و الان از نو به ازای کلیک پول میده؟ برای شماهم همین مشکل پیش اومده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ دوستان بعد چن دقیقه قبل امار رو چک کردم 267 کلیک بود و موجودیم تا الان 20 هزار بود الان صفحه رو رفریش کردم موجودی دیروزو نشون میده یعنی 14 هزار تومن خب الان برای من 279 کلیک خورده برای امروز و بابت این کلیک ها فقط 300 ریال بهم داده چرا اینطور شده چرا یهویی موجودی امروزم صفرشد و الان از نو به ازای کلیک پول میده؟ برای شماهم همین مشکل پیش اومده؟ من چک کردم مشکلی نیست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اخجون درست شد کم موند سکته کنم آخه اولین بار بود اینقدر درآمد از عدد داشتم خخخ اونم 8 هزا :oops: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehranarzani 39
دوستان بعد چن دقیقه قبل امار رو چک کردم 267 کلیک بود و موجودیم تا الان 20 هزار بود
الان صفحه رو رفریش کردم موجودی دیروزو نشون میده یعنی 14 هزار تومن
خب الان برای من 279 کلیک خورده برای امروز و بابت این کلیک ها فقط 300 ریال بهم داده چرا اینطور شده
چرا یهویی موجودی امروزم صفرشد و الان از نو به ازای کلیک پول میده؟
برای شماهم همین مشکل پیش اومده؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.