Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 13 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2015 دوستان سلام این روزا تلگرام (های) غیر رسمی زیاد دارن دیده میشن! چطور میتونیم سورسشو بگیریم و کد بزنیم براش؟؟؟ به سایت تلگرام هم سر زدم...یه جا چندتا پکیج بود اما لینک دانلودی ندیدم شاید هم اشتباه از من بوده! میشه یه توضیح مفید و مختصر راجب چگونگی ساخت تلگرام غیررسمی بدید؟؟ ممنون میشم اگه امکانش هست با سورس،لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2016 سلاکم با اندروید استدیو باز کن و و یه تغیرات کوچولو بدی بهش حل میشه فقط نام پکیج روعوض کن که برای تو و اختصاصی باشه دیگه ولی فک کنم یکم دیر شده این کار متاسفانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 13 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2015 سلام سورس تلگرامو سرچ کنید تو نت میتونید گیربیارید زبانش هم جاوا هست اگه جاوا بلدی بسم الله سورسو بگیر ویرایش کن بعد ثبت شناسه کن تو تلگرام وبعد منتشر کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hoseinshoja 13 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2016 سلام سورس تلگرامو سرچ کنید تو نت میتونید گیربیارید زبانش هم جاوا هست اگه جاوا بلدی بسم الله سورسو بگیر ویرایش کن بعد ثبت شناسه کن تو تلگرام وبعد منتشر کن چجوری باید ثبت شناسه کنم؟ و اینکه من سورس رو پیدا کردم حالا چجوری کد هاشو باید با چه برنامه باز کنم؟ یعنی همونو بریزم تو اکلیپس؟ چطوری؟ میشه کمک کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 13 بهمن، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2015 سلام سورس تلگرامو سرچ کنید تو نت میتونید گیربیارید زبانش هم جاوا هست اگه جاوا بلدی بسم الله سورسو بگیر ویرایش کن بعد ثبت شناسه کن تو تلگرام وبعد منتشر کن نه من بیسیک کد میزنم...با بیسیک نمیشه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 13 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2015 ن زبانش جاوا هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2016 سورسش رو تو این انجمن گذاشتم به زبان جاوا و c برای ویندوز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2016 تلگرام که سورسش ریخته تو نت زبانش هم جاوا هست اما بنظرم بیخیال کار کردن روش بشید الان موبوگرام مث غول اونجا وایساده تازه بغیر موبوگرام تلگراف هم هست که امکانات عالی داره.اگر بشه تمامی امکانات اینارو گذاشت+امکانات خیلی جدید و باحال،امکان داره موفق بشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 14 بهمن، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2015 ن زبانش جاوا هست آخخخخ باشه، ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 9 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2016 سلام میشه سورس تلگرام به زبان جاوا رو برای من هم در این تاپیک قرار بدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 16 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، 2016 سلام میشه سورس تلگرام به زبان جاوا رو برای من هم در این تاپیک قرار بدید؟ یه کم بگردید پیدا میکنید اینجا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Milad-Mohammadi 401
دوستان سلام
این روزا تلگرام (های) غیر رسمی زیاد دارن دیده میشن!
چطور میتونیم سورسشو بگیریم و کد بزنیم براش؟؟؟
به سایت تلگرام هم سر زدم...یه جا چندتا پکیج بود اما لینک دانلودی ندیدم
شاید هم اشتباه از من بوده!
میشه یه توضیح مفید و مختصر راجب چگونگی ساخت تلگرام غیررسمی بدید؟؟
ممنون میشم
اگه امکانش هست با سورس،لطفا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.