farhadhamid29 3 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ سلام هرکی کتابخانه reference رو داره بزاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ سلام این ارور رو داری ؟! Are you missing a library reference? متن کامل ارور رو بذار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farhadhamid29 3 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ آره همین اروره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ آره همین اروره داداش من این ارور از قسمتی از متن ارور ک\ی شده و برات گذاشتم. میگه یه کتابخونه تو قسمت reference تیک نخوره ینی همون موجود نیست. درواقع یه کتابخونه دگ هست که باید بگیری. این نیست . متن ارور یا عکس بذار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ بله درسته براي من هم اگه از AcPopupMenu استفاده كنم همچين اروري ميده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ بله درسته براي من هم اگه از AcPopupMenu استفاده كنم همچين اروري ميده سلام .اگه الان ارور داری ازش عکس بگیر یا متنشو بذار . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اين هم ارور ?Are you missing a library reference لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ خب این خطا دیگه داره میگه کتابخونه موجود نیست. قبلنا هم بنده با یک کتابخونه همچین مشکلی داشتم تیک خورده بود ولی خطای نبود یا فراموشی رو میداد شما بهتره یا نسخه یگه ای از این کتابخونه رو قرار بدید و یا اینکه دوباره این کتابخونه رو در پوشه کتابخونه هاتون کپی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.