mahdi tahan 723 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ با سلام میخواستم ببینم چطوری میتونم مث طراحی متروی ویندوز بسازم؟ ینی باتون ها با سایز های متفاوت رو اسکرول کنم. ی چیزی مث این عکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ شما دکمه ها رو در یک لایوت قرار بدید و بعد لایوت در یک اسکرول ویو اد کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ به نظرت چطوری آدرس دهی درس به دکمه ها بدم؟ با SetLeftAndRight میش درس آدرس داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ بله ميشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ منظورتون رو از آدرس دهی متوجه نشدم ... با همون دستوری که گفتید در دیزاینر اسکریپ می تونید تنظیمات مکانی دکمه ها رو مشخص کنید اما اگر منظورتون از آدرس اینه که با زدن هر دکمه یک اکتیویتی یا کار دیگه انجام بشه ، ساب کلیک دکمه رو در اکتیویتی که در اون کار اد کردن لایوت رو به اسکرول ویو انجام دادید قرار بدید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ من برای لیوت اسکرول ویو در دیزاینر اینو زدم ScrollView1.SetLeftAndRight(0%x,100%x) ScrollView1.SetTopAndBottom(0%y,100%y) و در لیوت باتون هام نیز اینطوری آدرس دادم Button5.SetLeftAndRight(5%x,48%x) Button5.SetTopAndBottom(78%y,99%y) Button6.SetLeftAndRight(50%x,95%x) Button6.SetTopAndBottom(78%y,99%y) Button7.SetLeftAndRight(5%x,48%x) Button7.SetTopAndBottom(101%y,150%y) مشکل اینه که باتون هایی که از 100% بیشتر میشن نشون داده نمیش.هرچند که ارتفاع اسکرول رو هزار گذاشتم.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
با سلام
میخواستم ببینم چطوری میتونم مث طراحی متروی ویندوز بسازم؟
ینی باتون ها با سایز های متفاوت رو اسکرول کنم.
ی چیزی مث این عکس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.