hossein7 82 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سلام به دوستان عزیز من یه مشکلی برام پیش اومده میخوام برای اولین بار از کتابخانه فراخوانی استفاده کنم ولی هرکاری میکنم متن رو نمیگیره قبلا با Sql راحت میاوردم ولی میخوام بصورت ساده یه متن رو بیارم توی اکتیوی کدها : loadmsg.initialize("texttt.db","tbl1",True) loadmsg.FarakhaniMatn("id","1",label1,"textmsg") دیتابس هم فایل پیوست هست که میتونید بگیرید text.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepi0211 7 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستم دیتابیستون ای دی نداره که ای دی رو حتما بذارید برای تمامی بانک هاتون 2015-11-14_12-00-51.png کد به شکل زیر شد سورس هم براتون پیوست کردم Dim lbl As Label lbl.Initialize("") Activity.AddView(lbl,0,0,100%x,100%y) Dim fara As Farakhani fara.initialize("texttt.db","tbl1",True) fara.Farakhanimatn("id","1",lbl,"textmsg") Test.rar سلام داداش من یه مشکی دارم اینه این ستون و ایدی و غیره رو درست نمیدونم کدومه اگه میشه با عکس بهم توضیح بده یخورده تازه کارم توی نویکت ساختم دیتابیسئ اما نمیدونم تیتر و ایدی و اینا کدومن و تو فراخوانی باید چیو بنویسم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ دوستم شما یه تصویر خودتون قرار داده بودید اون ستون id که ستون دوم هست، ستون ای دی شما هست ستون txtmsg هم ستون متن شماست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستم دیتابیستون ای دی نداره که ای دی رو حتما بذارید برای تمامی بانک هاتون کد به شکل زیر شد سورس هم براتون پیوست کردم Dim lbl As Label lbl.Initialize("") Activity.AddView(lbl,0,0,100%x,100%y) Dim fara As Farakhani fara.initialize("texttt.db","tbl1",True) fara.Farakhanimatn("id","1",lbl,"textmsg") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hossein7 82
سلام به دوستان عزیز
من یه مشکلی برام پیش اومده میخوام برای اولین بار از کتابخانه فراخوانی استفاده کنم ولی هرکاری میکنم متن رو نمیگیره
قبلا با Sql راحت میاوردم ولی میخوام بصورت ساده یه متن رو بیارم توی اکتیوی
کدها :
دیتابس هم فایل پیوست هست که میتونید بگیرید
text.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.