ali8968 11 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ دوستان من یه imageview دارم که هر لحظه یه عکسی توشه حالا میخوام از طریق یه button اون عکس رو به حافطه گوشی کپی کنم ؟؟؟ شاید یه همچین چیزی ولی خو این اشتباهه File.Copy(imageview1.Background,"",File.DirDefaultExternal,"1.jpg") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ سلام یک نمونه واست نوشتم کدهارو که ببینی میفهمی چی به چیه رمز فایل : basic4android.org Save Image In Memory(www.basic4android.org).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali8968 11 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ اگه بخوام به جای اسم فایل ذخیره شده که الان "pic.png" هست هر دفعه به صورت تصادفی یه اسم انتخاب شه چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ میتونی ساعت و تاریخ رو بدون علامت های میانی بذاری کنارهم که یه عدد چندرقمی میشه. یا از تابع رندم استفاده کنی: Dim out As OutputStreamDim rndNumber = Rnd(0,100000) As Intout = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"pic"&rndNumber&".png",False)Dim bit1 As Bitmapbit1.Initialize3(imageView1.Bitmap)bit1.WriteToStream(out,100,"PNG")out.Close لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ آقا مهران و آقا مجید میتونین یه آموزشی در مورد نحوه کار و کاربرد InputStream , OutputStream تهیه کنید؟ سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ سلام InputStream : این کلاس میاد فایل رو میخونه به عنوان ورودی. OutputStream : اینم فایلی رو به عنوان خروجی درونه خودش ذخیره میکنه مثل 2تا متغییر عمل می کنند که یکسری اطلاعاتو درونه خودشون نگه داری میکنند و در جای مناسب ازشون استفاده میشه. مانند مثالی که مهران زد،اومد یک عکس رو بع عنوان خروجی گرفت از کاربر و به وسیله متد WriteToStream مربوط به بیتمپ که یکی از پارامترهاش Outputstreame هستش عکس رو ذخیره کرد. یک مثال جامع و کاربردی حتما تهیه میکنیم برای کاربران عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
resan 52 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ برای این کار بهتره شما ایمیج ویو رو توی یه پنل قرار بدید و خرجی عکس رو از پنل بگیرید به این صورت هر عکسی که در پنل باشه ذخیره میشه مثل این برنامه من توی بازار http://cafebazaar.ir/panel/edit/ir.postersaz.tammavi/?l=fa من توی برنامه بالا کد نوشتم که تا 15 تا عکس توی فایل poster ذخیره بشه شما به تعداد دلخواه میتونی این کار رو بکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ Dim out As OutputStream out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"pic.png",False) Dim bit1 As Bitmap bit1.Initialize3(imageView1.Bitmap) bit1.WriteToStream(out,100,"PNG") out.Close لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali8968 11
دوستان من یه imageview دارم که هر لحظه یه عکسی توشه
حالا میخوام از طریق یه button اون عکس رو به حافطه گوشی کپی کنم
؟؟؟
شاید یه همچین چیزی ولی خو این اشتباهه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.