rezaazadeh 120 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سلام من ی فایل رو تو سی پنل اپلود کردم اما ادرسشو ندارم میخوام لینک فایلو بگیرم کسی میتونه بگه چجوری بگیرم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ باید برید در فایل منیجر و پوشه ایی که درش آپلود کردید فایل رو. راست کلیک کنید و گزینه Copy File Url رو بزنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سلام . خب هاستت دامنه داره دگ . اگه تو پوشه خاصی نذاشتی . domain_name/name.jpg یا هرچی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ ی فایل پی اچ پی گذاشتم داخلش الان مثلا میخوام برم به لینکش اون فایل نمایش داده بشه ودانلود نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ لینکش اون فایل نمایش داده بشه ودانلود نشه اول کلا اینو بگم . وقتی تو نت هستی یه عکس مثلا باز میشه برات یعنی دانلودش کردی . حالا چه عکس چه کلیپ های آپارات یا هرچی ! اگه میخوای کاربر وارد صفحه ی سایتت شه و عکس ببینه ولی دانلود نکنه خب عکس رو تو سایت اجرا کن . ( بازم دانلودش میکنه ولی ذخیرش نمیکنه ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ من اون ادرسو میخوام تو بیسیک استفاده کنم روی اون فایل هم راست کلیک میکنم و ذخیره میکنم ومیرم به اون لینکه چیزی نمایش داده نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ دوستان کسی نمیدونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.