کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان هرچی فکر کردم نتوانستم بفهمم این ارور ماله چیه شما میدونید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سلام مثه اینکه میگه یه ارگومانی غیر قانونی اضافه کردی و قبلا اضافه شده بوده کداتو دقیق چک کن ببین چیه جریان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سلام مثه اینکه میگه یه ارگومانی غیر قانونی اضافه کردی و قبلا اضافه شده بوده کداتو دقیق چک کن ببین چیه جریان شهاب جان هر پروژه ای باز میکنم همین ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ شهاب جان هر پروژه ای باز میکنم همین ارور رو میده ببین این کتابخونه رو ریخیتی تو کتابخونه هات(فک کنم student) داره به کلاس main گیر میده پاکش کن ببین درست میشه یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
کاربر ناشناس 2,148
سلام دوستان
هرچی فکر کردم نتوانستم بفهمم این ارور ماله چیه
شما میدونید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.