AllRich 53 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ سلام خدمت شما دوستان عزیز مشکل این روز های من اینیکه میخوام دو ScrollView بیارم از روش مولتی پنل و وقتی ScrollView داخلی داره سکرول میشه ScrollView خارجی اسکرول نشه امید وارم منظورمو رسونده باشم اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم . :gol: :gol: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ سلام اگه میخواین اسکرول ویو اسکرول نشه، روش استاد نیکروان رو تست کنید نتیجه نداد، یه بنده خدایی تو تاپیک زیر نتیجه گرفته http://www.b4x.com/android/forum/threads/disable-a-scrollview-from-scrolling.22888/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ سلام عملا تست نکردم اما فکر کنم اگه Enabled اسکرول ویو رو فالس کنید دیگه اسکرول نشه. scrollview1.Enabled=False لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AllRich 53 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AllRich 53
سلام خدمت شما دوستان عزیز
مشکل این روز های من اینیکه میخوام دو ScrollView بیارم از روش مولتی پنل و وقتی ScrollView داخلی داره سکرول میشه ScrollView خارجی اسکرول نشه
امید وارم منظورمو رسونده باشم اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم .
:gol: :gol:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.