ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ به نام خدا سلام دوستان با این آموزش میتونید یه منوی خوشگل ادد کنید یک لایبری هم باید دانلود کنید و ادد کنید به پروژتون در ضمن این فیلم حجمش بالاست اما کلا توضیح دادم برای اینکه یاد بگیریم سورس رو گفتم نزارم اما چون حجم بالا رفته میزارم اما توضیحاتشو فقط تو فیلم دادم میدونم کسی دانلود نمیکنه فقط سورس رو میخان یه سری موفق باشیم عکس از کار برنامه و منو برای دیدن دمو کلیک کنید تاپیک سورس این فیلم دانلود از سرور : MediaFire حجم : 49.69Mb پسورد فایل : basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ لایبری هم تو خوده فایل فشرده گذاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ سلام ارمین جان .من داشتم فیلم اموزشیت راجع به زیبا سازی منو رو نگاه میکردم.بعد که رفتم بنویسم .میخواستم بدونم اون لابرری ArcMenu رو چجوری باید بیارم تو برنامه.ببین شما رفتی اون بایین سمت راست و یه قسمت داشت lib.خب اونجا search کردی و Add کردی به بروژت.الان باید چیکار کنم که مثل این arcMenu رو بیاره تو این لیست لایبرری ها .ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ سلام ارمین جان .من داشتم فیلم اموزشیت راجع به زیبا سازی منو رو نگاه میکردم.بعد که رفتم بنویسم .میخواستم بدونم اون لابرری ArcMenu رو چجوری باید بیارم تو برنامه.ببین شما رفتی اون بایین سمت راست و یه قسمت داشت lib.خب اونجا search کردی و Add کردی به بروژت.الان باید چیکار کنم که مثل این arcMenu رو بیاره تو این لیست لایبرری ها .ممنون سلام گلکم خیلی ممنون که دانلود کردی باید بگم که درون همون فایل زیپ بنده لایبری رو گذاشتم شما فقط باید کپی منید و درون اونجای که بیسیک رو نصب کردید تو پوشه ی Libraries پیست کنید اگر نتونستی انجام بدی بگو با عکس توضیح بدم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رمز فایل غلطه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رمز فایل غلطه با دقت رمز رو وارد کنید: basic4android.org غیر ممکنه اشتباه باشه *r24* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من که حال کردم خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ سلام و تشکر فیلم رو دیدم عالی بود خیلی دوست داشتم کار با این منو رو یاد بگیرم فقط پیشنهادم اینه که برای تولید محتوای آموزشی سورس رو هم قرار میدادین خوب بود البته این چیزی از زحمت شما کم نمیکنه دوست عزیز موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gvn007 0 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ سلام اموزش خوبی بود خسته نباشی میخوام بگم رو 1 کی از اون 3 تا ایکون کیلیک شود بره اکتیویتی تنظیمات کدشو میگین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gvn007 0 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سلام جواب منو میدین لطفان ^_^ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.