reza644 435 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ سلام من از کتابخونه zx که واسه بارکده استفاده میکنم کسی اگه با این کتابخونه کار کرده میتونه بگه که باید چیکار کنم که بارکد خوان تو main اجرا نشه؟ و تو module دلخواه بیاد؟ یا میشه کاری کرد که اول module دلخواه من که اسمش main نیست اجرا بشه؟ یعنی تغییر داد Barcode.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ سلام علیکم. چرا نشه. فرقی نمیکنه کجا باشه. شما بیاید یه اکتیویتی دیگه بسازید کدهارو بهش انتقال بدید. ub Globals Dim Barcode As Zxing_B4A End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Barcode.BeginScan("myzx") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Barcode_result(atype As String,Values As String) Dim load As PhoneIntents StartActivity(load.OpenBrowser(Values)) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza644 435
سلام
من از کتابخونه zx که واسه بارکده استفاده میکنم
کسی اگه با این کتابخونه کار کرده میتونه بگه که باید چیکار کنم که بارکد خوان تو main اجرا نشه؟ و تو module دلخواه بیاد؟
یا میشه کاری کرد که اول module دلخواه من که اسمش main نیست اجرا بشه؟ یعنی تغییر داد
Barcode.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.