کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ درود دوستان میگم این ارور ماله چیه ؟ اولین بار هست که این مشکل برام پیش اومده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ سلام package name رو عوض کن میگه یه پکیج نیم مشابه هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ سلام package name رو عوض کن میگه یه پکیج نیم مشابه هستش درست شد شهاب جان اما چرا این بار اینجوری شد من 100تا سورس دارم با همین پکیج نیم میشه قانع کنی ؟ تازه من یه سورس جدید باز کردم با همون پکیج نیم پیشفرض اجراء شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ درست شد شهاب جان اما چرا این بار اینجوری شد من 100تا سورس دارم با همین پکیج نیم میشه قانع کنی ؟ تازه من یه سورس جدید باز کردم با همون پکیج نیم پیشفرض اجراء شد ببین نوشته که ورژن نصبی پایینه یه تعداد فایل رو نصب میکنی(مطئنا 100 تا سورس نیست) و میشه گفت شبیه سازت اشباع میشه بعد ازت میخواد که ورژن رو بالاتر ببری من قبلا ورژن رو بالاتر میبردم تا درست شه اما پکیج نیم رو عوض کردم، بی مشکل ران گرفت الانم کلا با پکیج نیمی که بود اپ ران میگیرم با این ارور عزیز رو به رو میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
کاربر ناشناس 2,148
درود
دوستان میگم این ارور ماله چیه ؟
اولین بار هست که این مشکل برام پیش اومده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.