dostmobile 329 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ سلام عزیزان خوبین؟ 6تا پنل دارم که میخوام تو هر کدوم دوتا عکس و یه لیبل بزارمدقیقا میخوام مرتب باشهیه عکس سمت راستیه عکس سمت چپو لیبل وسط میخوام از دیتابیس بخونم و بلد نیستم !!! دیتابیس رو بلدم فراخوانی کنم اما تو بقیه کاراش موندم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ من برا یه پنلتو مینویسم بقیه رو خودت بنویس ایمیج ویو ها و لیبل رو تو پنل ادد کن بعد Label1.top=0 Label1.Height=Panel1.Height ImageView1.Height=Panel1.Height ImageView2.Height=Panel1.Height با این کار ارتفاعشون اندازه پنل میشه بعد با درصد x دادن SetLeftAndRight رو تعیین کن مثلا ImageView1.SetLeftAndRight(0,30%x) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ مرسی عزیز حالا با دیتابیس چجور بیارم؟؟؟؟ عکسامم هستا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ خب از دیتا بیس بخون دیگه مشکلت چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ اگه با دیتابیس مشکل داری، سرچ کارتو راه میندازه ها... http://answercenter.ir/thread386.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام عزیزان
خوبین؟
6تا پنل دارم که میخوام تو هر کدوم دوتا عکس و یه لیبل بزارمدقیقا میخوام مرتب باشهیه عکس سمت راستیه عکس سمت چپو لیبل وسط میخوام از دیتابیس بخونم و بلد نیستم !!!
دیتابیس رو بلدم فراخوانی کنم اما تو بقیه کاراش موندم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.